Motorcoureur Dion Otten heeft nieuwe hoofdsponsor

Gepubliceerd: 20 februari 2017 12:56

Assen – De talentvolle 14-jarige Asser motorcoureur Dion Otten heeft in Otten Infra uit Wapse een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De nieuwe sponsor werd op de sponsoravond van zijn team Dion #66 Otten Racing gepresenteerd.

Henri Otten, Renate Otten van Otten Infra Wapse en Dion Otten. – © Van der Tuuk fotografie

Al doet de naam vermoeden dat het familie is, dit is niet het geval. Door het wegvallen van de door Ten Kate gerunde Moriwaki 250 Junior Cup stond het team voor een behoorlijk uitdaging, zowel organisatorisch als qua budget.

Met het aantrekken van Otten Infra als nieuwe hoofdsponsor is het rijden in het NEC Moto3 kampioenschap mogelijk geworden. Dion Otten: ‘ik ben heel blij en trots met Otten Infra als mijn hoofdsponsor, en dat de naam hetzelfde is is natuurlijk helemaal geweldig! Samen met mijn andere sponsoren maken zij het mogelijk dat ik kan racen op dit niveau.’ Inmiddels is Dion opgenomen in de wegrace selectie van de KNMV en maakt onderdeel uit van de KNMV Academy. De Academy is een support programma voor jonge talentvolle sporters.

Op donderdag 16 maart starten voor Dion de eerste trainingen van het seizoen in het Spaanse Valencia en Cartagena. Zijn eerste wedstrijd van het seizoen is tijdens de World Superbikes van 28 tot 30 april op het TT Circuit van Assen.