Sponsorfeest

Beste sponsoren en vrienden,

Het sponsor event vorige week zaterdagavond was een groot succes. Van velen mochten wij positieve reacties ontvangen, en daar hebben we het natuurlijk voor gedaan.

Namens Dion wil ik jullie hiervoor nogmaals hartelijk bedanken. Velen zijn gekomen, ook waren enkele niet aanwezig maar van iedereen hebben we bericht mogen ontvangen.

Speciale dank gaat uit naar Kumoweld voor het beschikbaar stellen van de VIP box op het TT Circuit. Ook de catering was in prima handen van Edwin Dijkstra, Edventure Totaal Catering.

In één woord top.

Tijdens de avond hebben we stilgestaan bij het afgelopen seizoen maar ook vooruit gekeken naar 2016. 2015 was een mooi en leerzaam jaar waar we erg tevreden op terug kijken.

Voor 2016 ligt wederom de focus op het Molenaar NSF100 Championship waarbij de doelstelling een top 3 notering is. Echter, tijdens de avond konden jullie horen dat Dion mij corrigeerde

en voor niets minder dan de titel gaat! Aan de ambitie zal het in ieder geval niet liggen. Ook hebben we een blik in de toekomst geworpen waarbij de volgende stap voor Dion

de Moriwaki 250 Junior Cup zal zijn. De eerste voorbereidingen hiervoor zijn reeds in gang gezet, want dat is in alle opzichten een erg grote stap…

Samengevat zal 2016 er als volgt uitzien:

–        Full focus op het Molenaar NSF100 Championship -> top 3 notering

–        Veel trainen op NSF100 en enkele NSF100 Open wedstrijden rijden

–        Trainen op supermotard 2 takt voor meer brede ervaring, balans en omgaan met meer vermogen

–        Enkele Trackdays op grote circuit met de pre-moto3 Moriwaki MD250H.

–        Leren sturen op GP en omgaan met meer vermogen en hogere snelheden

–        Trainingsweek Spanje

–        Fysiek en mentaal training/coaching door Jan Postema Motocross school

–        Doorlopend sponsor activiteiten

Tenslotte zijn we ook erg blij met vele en absoluut noodzakelijke toezeggingen om Dion ook in 2016 te steunen. Sponsoren willen ook meegroeien, en ook vrienden dragen hun steentje bij.

In welke vorm dan ook. Het is dan ook echt nodig om ook de volgende stap te kunnen maken over 1 of 2 jaar, want dan gaat ‘de meter’ echt lopen zeg ik wel eens.

Wij zijn ons er enorm van bewust, en Dion helemaal, dat dit niet vanzelfsprekend is. Want zonder gezond sponsorbudget is het racen afgelopen.

Heel erg bedankt allemaal en op naar 2016!!

Met vriendelijke groet,

Team Dion #66 Otten